We Make Apps

Het ontwikkelen van Apps is voor ons een feest.

Dit is ons portfolio. Enjoy the show!

Océ Interactive Demo Tool

De Océ interactieve demo tool is een digitale brochure/showcase waar sales mensen binnen Océ/Canon gebruik van kunnen maken om de verkoop te vergemakkelijken.

bekijk project

Zomerparkfeest

Via de app van Zomerparkfeest kun je zien welke acts er op Zomerparkfeest komen. Je kunt de acts die je leuk vindt aanvinken en zo je eigen programma samenstellen.

bekijk project

Scheuten emballage platform

Wij ontwikkelden voor Scheuten een emballage platform waarmee klanten snel en eenvoudig de glasbokken van Scheuten leeg kan melden.

bekijk project

CheckVenlo

Checkvenlo is de nummer 1 app voor studenten in Venlo!

bekijk project

Omroep Venlo

In de app kunnen gebruikers het nieuws lezen, gemiste uitzendingen terug kijken, live radio beluisteren, het weer bekijken en de redactie tippen over mogelijke nieuws items.

bekijk project

RTV Maastricht

De overzichtelijke app van RTV Maastricht.

bekijk project

Nach van t Limburgse Leed

De Nach van t Limburgse Leed is een Limburgs dialectfestival. Het festival wordt gehouden om het publiek op een laagdrempelige manier in contact te laten komen met de streektaalmuziek en het Limburgse dialect.

bekijk project

Look2Go

Het plannen van een dagje weg of avondje uit was nog nooit zo eenvoudig.

bekijk project

Loo van Eck

In de Loo van Eck App heb je honderden tips over taal binnen handbereik.

bekijk project

Cariphy

Altijd en overal toegang tot jouw klantgegevens, je agenda, oefeningen en trainingsschema’s. Cariphy wordt ontwikkeld door een wetenschappelijk geschoold team van health en fitness professionals. We selecteren elke oefeni

bekijk project

Personato vacature apps

Voor werving- en selectiebureau Personato ontwikkelde Skindustries een applicatie waarin de gebruiker direct toegang heeft tot alle beschikbare vacatures.

bekijk project

Boetezitting

Elk jaar op de zaterdag voor carnaval stromen de straten van de Venlose binnenstad vol met tienduizenden feestvierders die gezamenlijk het vastelaovesseizoen openen!

bekijk project

KMPS BHV app

Met de BHV App van Kompas Veiligheidsgroep kunt u eenvoudig en snel een BHV Alarmsysteem opzetten.
U kunt in één opslag zien welke BHV'ers aan- en afwezig zijn op uw locaties!

bekijk project

Hop On Hop Off Holland

bekijk project

Business Network App

bekijk project

Océ VarioPrint i300

Met de Océ VarioPrint i300 app krijgt de gebruiker meer inzicht in de specificaties van de Océ VarioPrint i300.

bekijk project

Steden apps

Skindustries ontwikkelde applicaties voor onder andere de steden Venlo, Eindhoven en Nijmegen. Binnen de applicatie heeft de gebruiker onder andere toegang tot het laatste nieuws over de stad en de bijbehorende voetbalclub, het weer en de beschikbare vacatures.

bekijk project

De Lange Horst

Voor De Lange in Horst heeft Skindustries “De Lange” ontwikkeld. In de app kunnen gebruikers de agenda inzien en direct tickets kopen voor een desbetreffend evenement.

bekijk project

Scan2Fill

Scan2fill is een app welke het gemak van online profielen invullen wil verbeteren door middel van een app. Door middel van het inlezen van een QR code weet de app welke gegevens van een profiel ingevoerd moeten worden op de webpagina.

bekijk project

EzSave

De EzSave-app brengt eenvoudig al je abonnementen van verschillende providers onder één knop. Zo heb je alle rekeningen en contracten van je telefoon-, internet- en televisie-abonnementen in een duidelijk overzicht.

bekijk project

GH Asphalt

Skindustries heeft voor het Duitse Gerhard Herbers GmbH de GH Asphalt app gemaakt. Door middel van de app kan de gebruiker uitzoeken welk soort asfalt hoe het beste voor zijn/haar bewerking kan gebruiken.

bekijk project
we
love
apps