Gebruikersgemak én design is key

Passie is fantastisch! Kriebels in je buik, standvastig doorgaan en eindeloos dromen over de toekomst. Passie komt in talloze vormen en smaken. Passie voor ondernemen, voor bouwen, voor de natuur, voor sport, onderwijs, politiek of voor techniek. Wij begrijpen ondernemers die met volle overtuiging doen wat ze doen, want dat doen we zelf ook. 

Wij begrijpen ondernemers met passie, want dat zijn we zelf ook!

Als ondernemer ben je dag in dag uit bezig met het verbeteren van je business. Je denkt na over hoe je je logistieke processen kunt verbeteren of versnellen. Je breekt je hoofd hoe je je medewerkers het beste met elkaar laat samenwerken. Je bent constant in de weer om je klanten op en top van dienst te zijn. Je wil je omzet verhogen door efficiënter te werken. Wij begrijpen dit soort vraagstukken als geen ander en zien dat apps meer dan eens een oplossing bieden. Met één enkele swipe of tap ben je bereikbaar. Je bent niet meer afhankelijk van een bepaalde locatie of openingstijden. 9 tot 5 wordt 24/7. Reistijd bestaat niet meer. Jouw bedrijf is dankzij een app letterlijk en figuurlijk altijd bij de hand. Wij zien dat apps voor veel vraagstukken van ondernemers een oplossing zijn. Afstanden verdwijnen en dankzij een app is je bedrijf altijd bij de hand.

Bij Skindustries zien we apps als een verademing. Bijvoorbeeld onze app voor werving- en selectie- bureau Personato, waarmee werkzoekenden snel en simpel vacatures vinden die bij hun wensen passen. Wij zien apps als een verlengstuk, bijvoorbeeld onze app voor Océ, die de sales agenten van Océ ondersteunt bij het demonstre- ren van printers. Daarnaast is deze app een eerste handleiding voor klanten van Océ, die zojuist een printer hebben aangeschaft.

Wij zien apps als een verbetering. Denk aan onze app voor Cariphy, waardoor een personal trainer die altijd onderweg is, direct in contact staat met zijn klanten, zelfs als hij buiten in het bos aan het trainen is. Apps maken de wereld een stukje makkelijker, sneller en efficiënter. Hier zijn we voor gevallen en onze passie voor apps is in de loop der jaren alleen maar verder opgebloeid.

Apps maken de wereld een stukje makkelijker, sneller en efficiënter. Hier zijn we voor gevallen.

We begrijpen dat het ontwikkelen van een app een behoorlijke investering kan zijn. Het ontwik- kelen van een op maat gemaakte app betekent uren van denkwerk, ontwikkeltijd en nog flink wat uurtjes testen voor de finishing touch. Voordat we beginnen willen we dan ook precies weten waarom we aan de slag gaan.

Pas als we een duidelijk beeld hebben van je vraagstukken, duiken we de techniek in en bekijken we of een app een zet is in de juiste richting. Als dat niet zo is dan zeggen we het ook gewoon eerlijk. Wat we willen is samen met jou de juiste stappen zetten in de juiste richting.

Het moge duidelijk zijn dat apps een tal van mogelijkheden bieden voor ondernemers. Denk aan efficiënter werken, meer omzet genereren, kosten besparen, je voorraden makkelijker beheren, je inkoop eenvoudiger managen, je medewerkers onderling beter laten communiceren of je klanten snellere service verlenen. Alleen als we dit soort voordelen spotten in jouw vraagstuk, wordt een app rendabel voor jou als ondernemer. Alleen als we dit soort voordelen zien, geloven we in het project en gaan we van start.

Onze passie voor apps gaat behoorlijk ver. Soms liggen we nachtenlang wakker om een oplossing te bedenken voor een ingewikkelde bug. Soms vieren we apps, omdat we met z’n allen weer een bijzondere mijlpaal hebben bereikt. Een app ontwikkelen betekent soms dagenlang puzzelen en breinbreken om tot het beste resultaat te komen. Ondanks de bergen en dalen die we onderweg tegenkomen, komen we er altijd samen uit. Waar een wil is, is altijd een weg.

Apps ontwikkelen gaat gepaard met ups en downs. Ondanks dat komen we er altijd samen uit.

Uit ervaring weten we inmiddels hoe mensen gebruik maken van apps. We weten welke technologische aanpassingen nodig zijn om een app gebruiksvriendelijk te maken voor jouw doelgroep. We monitoren dit en kijken constant waar het beter kan. We streven ernaar om elke app snel en simpel te houden, zodat elke gebruiker in zo min mogelijk stappen op de juiste plek terechtkomt. Of dat nu een webshop is, een agenda, een inschrijf- formulier of een game. Twijfelen we? Dan gaan we op onderzoek uit en zorgen we dat jouw app wordt ingericht op de manier die het beste past bij jouw doelgroep. Een app om van te houden!

We weten waar we mee bezig zijn en die kennis zetten we in voor onze klanten.

We zijn klein begonnen en groeien elke dag een beetje groter. Digitale technieken ontwikkelen zich in een rap tempo. Wij blijven bij. De functio- naliteiten van tablets, smartphones en wearables worden steeds uitgebreider. Dit geeft ons meer en meer ideeën. De technische mogelijkheden van apps worden steeds eindelozer. Wij zien nog steeds geen plafond. De vraagstukken die klanten ons voorleggen worden steeds com- plexer. Wij houden ervan! We bijten ons erin vast en laten pas los als de klus geklaard is.

We zorgen dat we up to date blijven en we bijten ons vast in elk vraagstuk. Dit vinden we heerlijk! Noem ons gerust ‘nerds’, of ‘een stelletje techneuten’. Dat horen we wel vaker en dat zijn we misschien ook wel. Wat je er ook van maakt, we zijn een stel ‘geeks’ met hart op de juiste plek. Een club gepassioneerde excentriekelingen met een hart dat klopt voor apps. Wij zijn Skindustries en we are apps!

Onze harten kloppen voor apps. Wij zijn Skindustries en we are apps!

we
are
apps