Skindustries creëert innovatieve slimme apps die invulling geven aan uw specifieke wensen, rekeninghoudend met de strategische doelstellingen die u voor ogen heeft.

Skindustries is specialist in Zuid-Nederland op het gebied van mobiele applicaties. Wij creeëren innovatieve, slimme apps die invulling geven aan uw specifieke wensen, rekeninghoudend met de strategische doelstellingen die u voor ogen heeft. Een flinke dosis creativiteit gecombineerd met het technlogisch vernuft van morgen, vormen samen de basis voor iedere app die wij ontwikkelen.

ZomerparkfeestSteden appsOmroep Venlo app
Referenties

Skindustries heeft samen met Inalfa een app ontwikkelt voor het delen van informatie. De ontwikkeling was zeer snel en het eindresultaat professioneel. Wij hebben de projectsamenwerking als prettig ervaren door de proactieve communicatie vanuit Skindustries. Verder hebben wij het erg gewaardeerd om tijdens de ontwerpfase ook direct met de app-programmeur te kunnen overleggen. Skindustries heeft inmiddels ook enkele voorstellen gedaan voor toekomstige apps en wij kijken uit naar verdere samenwerking.

Inalfa Roof Systems Group

Onze partners
Inalfa Roof Systems Group Personato
Wij hebben onder andere gewerkt voor
Topigs Xfire Basekit Océ Technologies Canisius-Wilhelmina Ziekenhuis Nijmegen Gerhard Herbers GMBH Dierenpark Zie-ZOO Omroep Venlo
Wij sponsoren
Zomerparkfeest Nach van 't Limburgse Leed Brand Beer Boètegewoeëne Boètezitting